Du är här: Start > Resmål > USA > Miami

Billiga flyg till MiamiMiami Beach är en alldeles unik plats i USA. Här är klimatet mycket behagligt under höst, vinter och vår, och för svenskar så kan billiga flyg till Miami vara precis det som behövs för att man ska orka med.

Man kan se Miami i Florida som en badort, men här finns det så mycket mer än vackra stränder att njuta av. Ta reda på vilket event som är på gång då du ska flyga till Miami. Staden har ett konferenscentrum som huserar många intressanta utställningar och på stranden så är det alltid något kul på gång.

Flyga till Miami

Det tar lite tid att ta sig över Atlanten och därför kanske man ska satsa på minst en vecka i Miami. Generellt sett så spelar det inte så stor roll om man flyger till Miami från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Priserna är i stort sett desamma. Det man kan spara pengar på är att välja specifika datum.

Dessutom så lönar det sig att jämföra olika flygbolag för att få de allra billigaste flygbiljetterna till Miami. Många flygrutter innebär mellanlandningar och det kan leda till ett bättre pris än om man insisterar på att flyga direkt till Florida.

Paketresor

Man kan också dra nytta av paketresor till Miami. Om man känner ett behov av att ha allting ordnat redan innan man åker så är det såklart bekvämt att boka en resa till Miami där allting ingår. För barnfamiljer är detta verkligen ett bra alternativ, men man kan även klara av sin bokning av hotell direkt online.

I Miami Beach finns det många mysiga hotell. En del ligger precis vid stranden medan andra ligger längre in mot stadens shopping- och restaurangdistrikt. Om man bokar enskilda flygstolar så kan man komma över en resa till Miami för ett mycket fördelaktigt pris. Detta kräver lite efterforskning online, men det kan det ju vara värt.