Du är här: Start > Resmål > USA > Los Angeles

Billiga flyg till Los AngelesDet tycks råda någon slags Los Angeles-feber i Sverige. Mycket fokus ligger på den här amerikanska västkuststaden och dess invånare. Det är klart att vi påverkas av alla de filmer som produceras i Hollywood och ingen kan väl undgå att Los Angeles har ett underbart klimat.

Med billiga flyg till Los Angeles så kan man ta del av en annan livsstil och rytm för att ge kropp och själ ny energi. Det gäller dock att planera sin semester väl, för i Los Angeles vill man inte spilla tid på att fundera vad man ska göra.

En lång resa

Det är onekligen en ganska lång resa till Los Angeles. Därför är denna stad kanske inte det bästa alternativet för kortare semestrar. Kan man lägga mer än en veckas tid på sin semester till LA så hinner man ju även ta sig till andra intressanta platser längts kusten och inåt land.

San Francisco är inte långt bort och dessutom så finns det många intressanta attraktioner i och omkring LA. För barn och vuxna så är platser som Universal Studios och Disneyland spännande attraktioner att besöka.

Man kan spara pengar på sin resa genom att boka flyg till Los Angeles som avgår mitt i veckan. Att få tag i billiga flygbiljetter till USA för fredagar, lördagar och söndagar är inte lika lätt.

Direktflyg

En annan sak att beakta vad gäller flyg till Los Angeles är att man ofta får räkna med mellanlandningar. Om man flyger direkt så går det snabbare och det är också mycket bekvämt. Det kan dock bli billigare att flyga med mellanlandning, antingen i Europa eller i USA.

Olika flygbolag har olika rutter och man ska alltid ta en titt på hur lång tid resan tar innan man bokar. Om det handlar om många timmars skillnad så kanske det lönar sig att betala lite mer för att få njuta av mer tid till att upptäcka LA.