Du är här: Start > Resmål > Tyskland > Berlin

Billiga flyg till BerlinEgentligen så räcker en weekendresa inte till allt som finns att se och göra i Tysklands huvudstad, men man kan i varje fall vara säker på att det blir en intressant helg som man aldrig kommer att glömma. Innan man ser närmre på billiga flyg till Berlin så kan det vara klokt att ta reda på mer om stadens utbud av nöje och kultur.

Om man är intresserad av att delta i speciella evenemang så får man förstås boka i god tid för att få de billigaste flygbiljetterna till Berlin, men det går även att ge sig av på en spontan resa där allt kan hända!

En billig weekendresa

Tyskland ligger så nära och ändå så upplever man det som om man rest långt bort då man kliver av flyget och börjar utforska landets kultur. Det går att få fatt i billiga flyg till Berlin från många svenska flygplatser så du kan räkna med att din lokala flygplats erbjuder regelbundna avgångar.

Det man måste tänka på är att vissa årstider lämpar sig mer för att promenera mellan de olika attraktionerna i Berlin. Detta avspeglar sig förstås i priserna på flygresor till Berlin och man bör beakta att en billig vinterresa kanske innebär att man får hålla sig inomhus och gå på museum, dricka tysk öl på pubar, och ha kul på nattklubbar för att undvika regn och rusk.

Monument och historia

Berlin är laddat av historia som många kan relatera till. Vill man gå på monumentvandring längs paradgatan Unter den Linden så bör man förstås åka under våren, sommaren eller hösten. Det kan även vara smart att boka en guidad vandring så att man kan få veta mer om de historiska platserna.

För att spara pengar på flyg till Berlin så kan man se till att boka utresa och hemresa under veckodagarna. Det är alltid så att det blir dyrare att flyga under helgdagar.