Du är här: Start > Resmål > Thailand

Billiga flyg till ThailandTill Thailand kan man resa av många olika skäl. Oavsett om man vill golfa på Koh Samui eller upptäcka Bangkok så kan man dra nytta av billiga flyg till Thailand som finns att tillgå från Sverige. Det kostar inte mycket att bo och äta gott i Thailand och det är fullt möjligt att få till en semester med en mindre budget.

Det fina med detta land är att det har så mycket att erbjuda. Vill man uppleva orörda stränder och magisk natur så kan man göra det på morgonen för att på kvällen njuta av en häftig marknad och ett spännande uteliv.

Resa i Thailand

Det är förvånansvärt lätt att ta sig runt i Thailand. Om du redan har sparat pengar på billiga flyg till Thailand så kan du fortsätta resan med hjälp av en praktisk hyrbil eller med de tåg och bussar som finns i landet.

Det mesta är förhandlingsbart vilket till en början kan kännas lite märkligt för en svensk. Den som gillar att pruta upptäcker snart att allting är ännu billigare än vad man först trodde.

Bor man på Koh Samui så är det lätt att ta sig till fastlandet med båtar och bilfärjor, så man kan flyga till öns flygplats och sedan se till att resa vidare under semestern för att få se mer.

Kombinera bad och sightseeing

Om man vill kombinera bad och sightseeing så kan man välja flyg till Thailand som går till Bangkok. Man kan spendera några dagar i staden för att sedan resa vidare med flyg, tåg, hyrbil eller buss.

Det här kan vara ett sätt att hitta prisvärda flyg till Thailand, för om man är flexibel med vilken flygplats man flyger till så kan det finnas billiga restresor att tillgå. Många gånger så är det dock smidigast att satsa på en charterresa där boende och frukost ingår.