Du är här: Start > Resmål > Thailand > Bangkok

Billiga flyg till BangkokTrodde du att änglarnas stad låg i USA? Krung Thep, som betyder änglarnas stad är det autentiska namnet på huvudstaden i Thailand. Du kan finna billiga flyg till Bangkok som gör det möjligt att för en vettig budget uppleva en helt annan värld. Thailand är känt för sina vänliga invånare och en fantastisk natur.

Även om Bangkok är en storstad så är det inte långt till naturupplevelser som får en att fundera på om detta kanske är paradiset på jorden. Det blir möjligen svårt att slita sig från allt det roliga som pågår dygnet runt i Bangkok, men ett gott råd är att hyra en bil eller ta sig vidare med hjälp av tåg eller buss för att få se lite mer.

De billigaste flygen till Bangkok

Man kan inte bortse ifrån att halva nöjet med Bangkok är den fantastiska shopping som staden erbjuder. Här finns det shoppingcentrum och marknader som passar alla budgetar. För att finna de allra billigaste flygen till Bangkok och spara pengar till shopping så bör man jämföra olika avgångar.

I många lägen så kan det vara lite billigare att flyga från Stockholm eller Kastrup i Danmark, men det beror på den typ av resa man har tänkt sig. Är man villig att åka med kort varsel, mitt i veckan, så kan man finna prisvärda erbjudanden som gör att resan till Thailand inte blir dyrare än en resa inom Europa.

Avkoppling

Även om Bangkok är en stad med många miljoner människor så finns det oaser där man kan koppla av. En promenad i Lumpini Park kan bli en skön omväxling till det aktiva gatulivet och man kan även finna olika spa-salonger som erbjuder klassiska behandlingar för kropp och själ.

Det finns paketresor med billiga flyg till Bangkok där spa och andra aktiviteter ingår i priset. För att få bästa pris på dessa biljetter så ska man helst boka lång tid i förväg eller vara redo att ge sig av med någon dags varsel.