Du är här: Start > Resmål > Grekland > Aten

Billiga flyg till AtenAten har en fascinerande blandning av ruiner och moderna byggnader. I och med att Grekland är en så populär destination för svenskar så finns det många billiga flyg till Aten som avgår från svenska flygplatser.

I Aten så finns det mycket gott att äta och nattlivet erbjuder underhållning för olika åldrar. Under sommaren kan man njuta av värmen och brisen från havet. Atens historia sträcker sig flera tusen år tillbaka så det är klart att ett besök inkluderar intressanta utflykter till platser där ruinerna från olika tidsepoker finns att beskåda och att klättra på.

Lågprisflyg till Aten från Sverige

Till Aten åker man helst under varmare årstider och det är också då som man finner fler avgångar. För att få fatt i billiga flyg till Aten så kan det vara väl värt att planera resan i god tid. Man kan inte räkna med att det alltid kommer att finnas attraktiva sista minuten resor till Aten så det är bättre att försöka få ett gott pris genom att boka tidigt.

Om man bor i södra Sverige så kanske det blir billigare att flyga till Aten från Köpenhamn. Från andra platser i Sverige så kan det bli aktuellt med mellanlandningar för att spara pengar på sin biljett.

Paketresor

Om man vill åka till Aten så kan det löna sig att köpa en paketresa. Det finns nämligen gott om smarta paketresor till Aten där flyg, boende och frukost ingår. Dessutom så får man ju hjälp med transport från flygplatsen då man reser med charter. Många väljer detta alternativ för att sedan strunta i de arrangerade utflykterna.

Man kan ju dra nytta av all den komfort som charterresan till Aten innebär och själv utforska staden med hjälp av de bussar och tåg som finns, eller genom att hyra en bil i några dagar.