Du är här: Start > Resmål > Frankrike > Paris

Billiga flyg till ParisSpara pengarna på flyget till Paris så att du kan skaffa den där Louis Vuitton-väskan som du alltid har drömt om! Om bättre priser på fransk design inte är det som lockar dig till landet så kommer du ändå att dra stor nytta av att ta reda på vilka billiga flyg till Paris som går från den flygplats som ligger närmast din stad.

Idag kan man nämligen flyga till Paris från de flesta svenska flygplatser och det ska verkligen inte behöva kosta en förmögenhet. Man kan njuta av den franska huvudstaden året om, men vårens månader erbjuder en alldeles särskild stämning som de flesta blir förälskade i.

Kärlekens stad

För förälskade par och de som vill tända lågan på nytt så är Paris ett underbart val. Här ligger romantiken i luften och den vackra omgivningen gör att man mår bra och känner ny inspiration. Åker man under vår, sommar, eller höst så kan man promenera mellan de olika attraktionerna. Man ska dock komma ihåg att ta med sig vettiga skor för Paris är otroligt stort.

Med billiga flyg till Paris så är du snabbt på ditt hotellrum för att lämna packningen och genast ge dig ut på äventyr. Varje stadsdel har gott om caféer och restauranger så att du kan vila en stund mellan attraktionerna, och så går det ju även att uppleva stadens Metro för en billig peng.

Weekendresor

När man kommer till Paris för en kortare semester så gäller det att tänka praktiskt. Man ska hinna med shopping, museum, nattliv och så vila förstås. Det bästa tipset är att ta det lugnt och att dra nytta av allt det som finns omkring hotellet man bor på.

Det är klart att man kan spara tid och pengar på att köpa paketresor där boende och billigt flyg till Paris ingår. Om man däremot redan är bekant med staden så kan det bli lönsamt att enbart boka flyg och sedan leta upp ett billigt boende i den stadsdel som man är intresserad av.