Du är här: Start > Resmål > Frankrike

Billiga flyg till FrankrikeTill Frankrike reser vi året runt. Under vintern ligger fokusen förstås på de franska alperna medan sommarens Franska Rivieran lockar med sol, bad och nöjen. Paris är alltid en attraktion där man kan uppleva kultur och shoppa både nytt och begagnat.

När man vill ta sig till landet för en kortare eller längre semester så ska man givetvis utnyttja de billiga flyg till Frankrike som erbjuds från olika svenska flygplatser. Det är inte sant att fransmännen ogärna talar engelska, men det är klart att de kommer att gilla om du anstränger dig lite för att säga Bonjour innan du beställer din lunch.

Var i Frankrike?

Frankrike är späckat med fantastiska naturupplevelser, mat, kultur, nöje och shopping. När du är ute efter billiga flyg till Frankrike så måste du fastställa vart resan ska gå. Om det handlar om en resa där du tänkt besöka flera olika områden så kanske det kan löna sig att vara flexibel med flygbiljetter. I detta fall bör du undvika paketresor och istället se på de bästa priserna som du kan få för enkla flygbiljetter till Frankrike.

Om du inte vågar åka utan att först ordna med boende så kan paketresorna ändå vara det smidigaste och billigaste alternativet. Jämför inte bara priserna på flygbiljetterna, betänk även hur din resa kommer att bli bekväm och intressant.

Hitta de billigaste resorna till Frankrike

Idag kan man finna sista-minuten-resor till Frankrike som är billiga, men om du vill planera din semester så är det bättre att vara ute i god tid för att få de bästa priserna. Det hela beror ju lite på när du vill åka. Det är självklart att det blir lite dyrare under högsäsong.

Om du kan lägga din resa till Paris, Provence eller Alperna veckorna efter sport och påsklov så kan du finna billigare biljetter. Weekendresor bör planeras så att man flyger under vanliga veckodagar för att på så vis få de bästa priserna.