Du är här: Start > Resmål > England > London

Billiga flyg till LondonOm man inte vet vart man ska i London så kan en resa till denna stad bli en aning förvirrad. Då man har sett reseprogram där häftiga butiker, unika restauranger och intressanta museer presenteras så vill man ju få in allt detta under sin weekendresa till London.

Det finns gott om billiga flyg till London från svenska flygplatser, men innan man ens bokar sin biljett så bör man tänka igenom vad man vill göra under sin semester. Detta kan nämligen påverka vilken flygrutt och vilken hotellösning som kommer att bli den allra bästa.

Budgetresan

Inom några timmar så kan man vara i England, och för många så är en resa till London något som man har råd med utan att behöva krossa spargrisen. Trots att det numera finns så många billiga flyg till London så kan man spara ännu mer genom att välja rätt.

Om det inte skiljer sig så mycket mellan en biljett till Heathrow och en till Stansted så kanske Heathrow blir ett smidigare alternativ som gör det möjligt att mycket billigt ta sig in till staden med tåg. För att spara pengar på sin resa till London så kan man även ta en titt på paketresor där hotell med frukost ingår.

Shopping och sightseeing

I London kan man ge sig ut och promenera, men detta bör inte göras utan planering. Staden är nämligen otroligt stor och även om man kan se mycket till fots så gäller det att befinna sig på rätt plats.

Om man vill ägna en dag i ett av stadens många museer så kan det vara klokt att ta en taxi till museet för att spara på krafterna till rundturen mellan de olika visningarna. Vad gäller shopping så är även detta något som kräver lite insikt i stadens olika områden. Ta reda på var du finner stadens bästa vintage-butiker om du inte är så intresserad av moderna gallerior som Harrods.