Du är här: Start > Resmål > England

Billiga flyg till EnglandEngland är ett mycket populärt resmål för svenskar och det beror förstås på att det här landet har så mycket att erbjuda. Med billiga flyg till England så kan man få ut det mesta av en semester som kan innefatta besök på landsbygden eller enbart fokusera på London.

Även om den brittiska kulturen skiljer sig skarpt från den svenska så kan man som svensk med normalnivå på sin engelska känna sig som fisken i vattnet. Detta beror kanske på att vi ändå känner igen den engelska kulturen från TV, konst, musik och mode.

Innan man bokar sin resa till England

I och med att det finns så mycket att uppleva och se i Storbritannien så bör man tänka igenom vad man vill att semestern ska innefatta. Det går att få fatt i billiga flyg till England som ger några dagar i London, eller att satsa på en längre semester där man kanske bokar ett resepaket med hotell, hyrbil och guidade visningar.

För att ta sig mellan olika engelska städer så kan det också bli aktuellt med flyg. Om man till exempel hade tänkt sig platser som Liverpool och Manchester så kan man flyga direkt till dessa städer från svenska flygplatser.

Flyg från Sverige till England

Det är numera så pass vanligt med kortare resor från Sverige till England att många lågprisbolag erbjuder snabba flygresor från svenska flygplatser. Man kan givetvis finna billiga flyg till England från Arlanda och Landvetter, men de allra bästa priserna finns ofta från mindre flygplatser som Skavsta.

Bor man nära Öresundsbron så kan man även utnyttja de flyglinjer som går från Kastrup till olika engelska flygplatser. För resor till London så finns det olika alternativ på flygplatser som ligger nära huvudstaden.

Heathrow är den största flygplatsen i Europa och här erbjuds det smidig transport till London, men det finns även andra populära alternativ som Stansted och Gatwick som kan erbjuda riktigt billiga lösningar för ressugna svenskar.