Du är här: Start > Resmål > Danmark > Köpenhamn

Billiga flyg till KöpenhamnIdag kan man ta sig riktigt snabbt till Köpenhamn. Detta är staden som för många är synonym med Tivoli, öl och en känsla av att man står på tröskeln till resten av Europa.

För att hitta billiga flyg till Köpenhamn så måste man betänka när man vill åka. Det är givetvis så att man finner de bästa priserna under lågsäsong och sedan kan själva resplanen påverka hur mycket det kommer att kosta. Ibland kan det bästa alternativet vara en paketresa där man har inkluderat boende och flyg till Köpenhamn för ett vettigt pris.

När är det bäst att åka?

Även om den danska huvudstaden alltid bjuder på intressanta upplevelser så kan man inte bortse ifrån att vinterns snålblåst får folk att fly gatorna. Under vår, sommar och höst så är det istället en njutning att spatsera längs stadens huvudstråk.

Då du sparar pengar genom billiga flyg till Köpenhamn så blir det mer över till shopping, och shopping finns det gott om i Köpenhamn! Dessutom så sitter man gärna på någon av stadens många uteserveringar där man kan spana på folk från världens alla hörn.

Då man ska boka en resa till Köpenhamn så kan det vara smart att vara flexibel vad gäller datum. När flygbolagen inte har sålt ut sina resor från Sverige till Danmark så dyker det ofta upp kampanjer där du kan åka riktigt billigt. Det kan rentav löna sig att vara lite spontan och åka på en långhelg då de billiga biljetterna till Köpenhamn dyker upp och annonseras.

Använd bron

Man kan ju faktiskt ta sig till Köpenhamn via Öresundsbron. Med tåget så tar detta omkring 40 minuter och det är en bekväm resa med vacker utsikt. Flyg billigt till Sturup och ta sedan buss och tåg. Det är möjligt att du på detta vis får ett lägre pris, men det är klart att det snabbaste alternativet är att flyga direkt till Köpenhamn.