Du är här: Start > Resmål > Tjeckien > Prag

Billiga flyg till PragI Prag är det alltid något på gång. För svenskar så är det sedan länge känt att man kan få fatt i billiga flyg till Prag och njuta av några dagars ledighet med shopping och god mat.

För den som gillar kvalitetsöl så är det förstås ett måste att besöka en av stadens många pubar för att dricka de lokala ölsorterna i en autentisk miljö. Det är dock smart att inte dricka för mycket. När morgonen gryr så gäller det att vara redo att möta staden där man kan känna historiens vingslag i varje hörn.

En weekendresa

Den som vill komma bort från vardagen för en stund bör verkligen beakta en weekendresa till Tjeckiens huvudstad. Det finns vettiga paketresor med billiga flyg till Prag där även hotell och frukost är inkluderat. Detta gör att man kan lägga krut på shopping och sightseeing istället för på själva resan. När man flyger till Prag så kommer man ju även fram snabbt vilket spar tid för allt det som man vill hinna med.

Det bor omkring 1,2 miljoner människor i Prag och stadskärnan är mycket kompakt. Man kan alltså lätt ta sig mellan attraktioner till fots eller med buss och taxi. Karlsbron från 1400-talet får man inte missa när man kommer till denna stad, men om vädret inte passar för promenader så kan man istället besöka museer som till exempel Franz Kafka Museum.

De billigaste biljetterna till Prag

Om man har möjlighet att åka utan en massa planering så kan man få fatt i riktigt billiga biljetter till Prag. Det gäller att ha koll på erbjudanden om billiga flyg till Prag som gäller just nu. För familjer och den som kanske inte kan ta ledigt från jobbet hursomhelst så kan det vara smart att boka resan lång tid i förväg.

För att spara pengar på flygbiljetten så kan man undersöka från vilken flygplats man flyger billigast till Prag och om det finns vissa datum och veckodagar som erbjuder rabatterade priser.