Du är här: Start > Resmål > Spanien > Malaga

Billiga flyg till MalagaMalaga erbjuder sol, bad, shopping, god mat och ett nattliv med högt tempo. Man kan med lätthet finna billiga flyg till Malaga från svenska flygplatser som Skavsta och Västerås. Det här är en populär destination och därför kan det vara så att man måste boka sitt flyg i god tid för att få de bästa platserna till de bästa priserna.

Från Malaga så kan man åka till andra spanska sevärdheter, som Madrid, med snabbtåg så det är lätt att få till en semester med stor variation då man väljer detta resmål.

De billigaste flygen till Spanien

För att spara pengar på sin resa till Malaga så gäller det att ta reda på varifrån man kan flyga. I och med att många olika lågprisbolag erbjuder billiga flyg till Malaga så kan man kanske spara pengar på att välja en mindre flygplats. Det gäller att tänka på vad det kostar att ta sig till en viss flygplats för att man sedan ska kunna jämföra priser på ett logiskt vis. Man flyger för det mesta till Malagas internationella flygplats såvida man inte väljer en annan resväg för att skapa en unik resa till Spanien.

Bad och sol

Malaga ligger vid Spaniens solkust, Costa del Sol, och det innebär förstås att man under alla årstider har tillgång till en mäktig upplevelse vid havet. Kommer man under sommaren så blir det givetvis läge att bada och sola, men många väljer att åka hit under andra tider på året för att festa, shoppa, njuta av konst och lära sig spanska.

För att finna de billigaste flygen till Malaga så bör man vara redo på att åka under perioder då fler flygstolar står tomma. Dessutom så lönar det sig nästan alltid att resa på en veckodag istället för på en fredag eller söndag. Vädret i Malaga är mycket behagligt med svensk vårvärme under vintern och sköna varma dagar med havsbris under sommaren. Med andra ord ett utmärkt resmål året om!