Du är här: Start > Resmål > Italien > Rom

Billiga flyg till RomAlla vägar bär till Rom men den som väljer att köra dit från Sverige kommer att slösa dyrbar tid på dessa vägar. Ett bättre alternativ är att dra nytta av de billiga flyg till Rom som går från svenska flygplatser, året runt. Det finns två offentliga flygplatser och en privat flygplats i närheten av Rom. Från dessa kan man med lätthet ta sig in till staden med hjälp av tåg, buss eller taxi.

Genom att boka resan till Rom online så kan man spara pengar både på flyg och på hotell. Det är dock viktigt att man tar sig lite tid till att jämföra de olika erbjudandena som annonseras.

En unik upplevelse

Det är en alldeles unik upplevelse att befinna sig i Rom. Så mycket av vår moderna historia bygger på saker som hänt i denna stad. Man kan fortfarande se speciella föreställningar i Colosseum men dessa är tack och lov långt från de blodiga tillställningar som ursprungligen drog publiken till arenan.

Rom är fullt av historiska platser och monument så det är viktigt att ta med sig sköna promenadskor så att man orkar besöka så många ställen som möjligt. Nu finns det dock så mycket mer än historiska minnen i Rom. Om du väljer bland billiga flyg till Rom så kommer du att få pengar över till andra attraktioner som shopping och god mat. Glöm inte bort den italienska glassen som givetvis bör avsmakas på plats en varm sommardag.

De billigaste flygresorna till Rom

För att få tag i billiga biljetter till Rom så bör du se närmare på vad lågprisflygbolagen erbjuder just nu. Man kan flyga till Rom från flygplatser som Arlanda, Landvetter, Sturup, Skavsta och Kastrup i Danmark. Fundera på om du kanske sparar pengar på att välja ett lokalt alternativ som inte kräver dyra buss- eller tågbiljetter.

Det är alltid bekvämt att åka utan mellanlandning, men i vissa fall så kan man finna billigare flyg till Rom just genom att man accepterar en mellanlandning på vägen dit.