Du är här: Start > Resmål > Indien

Billiga flyg till IndienIndien har genomgått stora förändringar under slutet av 1900-talet och början av 2000-talet. För många är detta gigantiska land synonymt med fattigdom och visst finns det fortfarande gott om hemlösa människor som lever liv som man kan förfäras över, men samtidigt så har landets ekonomiska utveckling lett till att många fått det mycket bättre.

Genom att utnyttja billiga flyg till Indien så kan du få uppleva en helt unik miljö. Detta oavsett om du tar dig till en storstad som Mumbai (Bombay) eller om du vill semestra i södra Indiens Kerala. Se till att boka ditt flyg till Indien i god tid för att få de bästa priserna.

Upptäck Indien

Indien har länge varit populärt bland backpackers. Om man vill resa som backpacker så är det klart att man ska spara pengar på billiga flyg till Indien, frågan är bara hur obekvämt det får bli.

I och med att Indien ligger så långt bort från Sverige så kan man trixa en hel del med mellanlandningar för att få till ett riktigt billigt pris på flygbiljetterna. Detta betyder att man kan välja en utresa som ligger på en mycket obekväm tid och sedan byta flyg med långa väntetider. Om man är ute på upptäcksfärd så kan detta bli en del av äventyret, men för barnfamiljer så är det smartare att satsa på paketresor som är smidigare.

Paketresor till Indien

Idag kan man till och med arrangera paketresor som är till för backpackers. Å ena sidan så har man stor frihet att upptäcka det man vill, å andra sidan så behåller man tryggheten av att ha sitt flyg och till viss del boendet ordnat. Goa är förstås en klassisk backpackerdestination men foten av Himalaya lockar även många.

Eftersom detta är ett gigantiskt land så kan man finna billiga flygresor till Indien som går till olika städer och områden. Satsar man på paketresor för badsemestrar i Indien så hamnar man för det mesta söderut där Indiska Oceanen väntar med kristallblått vatten och ljumma vindar.