Du är här: Start > Resmål > Australien

Billiga flyg till AustralienDet är långt till landet "down under" och detta gör att man inte flyger till Australien för en veckas semester. För många så är detta en resa som man bara gör en gång i livet och då kanske man väljer att ta ledigt under en månads tid för att verkligen få möjlighet att se och uppleva så mycket som möjligt.

Även om det förhållandevis är dyrare att flyga till andra sidan jordklotet än inom Europa så kan man hitta billiga flyg till Australien från Sverige. Det gäller att hålla ett öga på särskilda kampanjer och att jämföra dessa priser med vad det skulle kosta att resa ut från en annan europeisk stad.

Flyg direkt till Australien

Om man vill att flyget till Australien ska bli så smidigt som möjligt så kanske man vill satsa på ett direktflyg från Stockholm till Sydney. Med alltför många mellanlandningar så kan det bli besvärligt att åka med barn och dessutom så är det tröttsamt att lägga ner alltför mycket tid på själva resan. Detta är något man måste fundera på och ibland så kan det kanske vara värt att lägga lite mer på sin flygbiljett till Australien för att slippa en alltför lång resa.

Flyg med mellanlandningar

Alternativet är förstås att resa med mellanlandningar, och detta kan vara en god idé om man ser själva resan som en del av äventyret. Man kan till exempel ta en rutt med övernattning i Singapore. Det är inte säkert att alla billiga flyg till Australien ger denna möjlighet, men om man är öppen för övernattning eller längre väntetider på flygplatser så kanske detta kan leda till en billigare resa.

Ett annat smart sätt att flyga billigt till Australien på kan vara att utnyttja något av de billiga flyg som finns till London. Från London kan man sedan flyga vidare med billiga flyg till Australien som går direkt mellan London och Sydney.